Assimo Verzekeringen, Verzekeringsmakelaar Brasschaat. Kies voor verzekeringen op maat & in uw taal


Voordelige verzekeringen op maat

Een verzekering op maat stelt u gerust. Kies daarom voor een specialist, die maximaal rekening houdt met uw specifieke leef-, werk-, of gezinssituatie. In de afgelopen 23 jaar heeft Assimo in de regio Brasschaat, Kapellen, Schoten, Ekeren en omgeving een heel solide portefeuille opgebouwd.

Persoonlijk verzekeringsadvies

Assimo verzekeringsmakelaar is een eenmanszaak. Zo bent u zeker van een heel persoonlijke aanpak en begeleiding. Haar grote specialiteit? Pensioen- en hospitalisatieverzekeringen. En dan in de eerste plaats voor particulieren uit de regio Noord-Antwerpen.

Uw betrouwbare verzekeringsmakelaar

Assimo werkt samen met bekende financieel sterke verzekeringsmaatschappijen. Zij houdt rekening met de interessantste aanbiedingen op elke ogenblik en zo zal zij verzekeringspolissen voorstellen met de gunstigste prijs – kwaliteitsverhouding

Niet te veel, niet te weinig

Teveel: u bent te veel verzekerd voor wat nodig is, en u betaalt dus teveel premie. Te weinig: het verzekerd bedrag of de waarborgen zijn onvoldoende waardoor u te weinig of niet vergoed wordt bij schadegeval. Ik zorg ervoor dat u correct verzekerd zult zijn aan een voordelige prijs.

Voorkomen is beter dan genezen

Wij zorgen ervoor dat uw polissen dekken wat u ervan verwacht. Een regelmatig nazicht van uw verzekeringen is nodig. Zoniet zullen uw polissen niet up-tot-date zijn en daardoor zullen de vergoedingen bij schade misschien onvoldoende zijn.

Uw regionale partner in verzekeringen

Assimo is vrij klein kantoor, dit resulteert in lage personeelskosten. Zo kan ik u verzekeringspolissen tegen een voordelige prijs aanbieden. Voor inwoners uit de onmiddellijke omgeving in Brasschaat, Kapellen, Schoten en Ekeren geef ik een speciale korting aangezien mijn verplaatsingskosten daar lager zijn.

Vrijblijvend, gratis check up en advies over al uw lopende verzekeringen


Met welke risico's wordt u geconfronteerd, hoe kunt u deze vermijden of beperken en welke verzekeringen bestaan er om deze in te dekken ? Bij Assimo kan u vrijblijvend terecht voor gratis check up en advies over al uw lopende verzekeringen. Ook voor een onmiddellijke overname van uw bestaande polissen bent u bij ons aan het juiste adres.

Snelle schade afhandeling


U betaalt premie om correct en snel geholpen te worden wanneer een schadegeval zich voordoet. Ik garandeer u een zeer vlotte en juiste betaling van de schade die u opgelopen hebt. Dit conform de waarborgen van uw polis

Pro activiteit


Zodra er zich nieuwigheden op de verzekeringsmarkt voordoen die voor u van belang zouden kunnen zijn, dan nemen wij contact met u op . Indien het mogelijk is om uw verzekeringsdossier te verbeteren of goedkoper te maken , dan zal ik u hiervoor een voorstel doen.